Occhio

Edizione Lusso


Wil je graag een nieuwe moderne lamp in je woonkamer? Kies dan voor de nieuwste exclusieve edititie van Ochio, Edizione Lusso. "Mito in zijn meest exclusieve vorm". Deze unieke lamp van Occhio collectie zal voor het volgend seizoen beschikbaar zijn in de winkel en online. De exclusieve editie van de succesvolle Mito serie overtuigd met het beste Ascot leer, nobel marmer en geselecteerde surface afwerkingen.

Edizione Lusso is verkrijgbaar binnen de gehele Mito collectie en is speciaal ontwikkeld voor diegene die geen compromissen sluiten wanneer het aankomt op exclusief interieur design.

Occhio selecteerde reeds een aantal combinaties, maar de verschillende materialen kunnen naar vrije lust en smaak gecombineerd worden.



Kies voor de meest exclusieve materialen


Kies voor de body of de binnenkant van bijvoorbeeld je plafondlamp voor bekleding met één van de vier exclusieve kleuren handgemaakt Ascot leer. Dit nobel materiaal voelt ultra zacht, maar heeft dankzij zijn porositeit toch een stevige grip.

Het leer is verkrijgbaar in: nero (cool zwart), marrone (warm donker bruin), grigio (donker grijs) en bianco (sneeuwwit).

Ga voor pure luxe met een Mito Raggio of Largo vloerlamp met een basis in prachtig marmer. Elke steen wordt apart uit een groter stuk gekapt, waardoor je telkens een uniek stuk in huis haalt. In combinatie met het prachtige Ascot leer haal je echte design parels in huis. Marmer verkrijgbaar in: nero marquina (mythisch zwart), marrone emperador (verleidelijk bruin) en verde guatemala (luxueus groen).



Kies voor SCURO: mystiek contrast

Mito Raggio of Lusso vloerlamp met een mystieke combinatie van zwart 'Nero Marquina' marmer, zwart Ascot leer en de nieuwe Black Phantom surface kleur.


CALDO: inspirerende harmonie

Maak van je vloerlamp een harmonieus schouwspel met de warme tonen van het donkere Emperador marmer en het bruine Ascot leer. Combineer dit met de Phantom surface om het tot een prachtig samenhangend geheel te smelten.


VIVO: magische elegantie

Dit groene guatemala marmer in combinatie met donker grijs Ascot leer doet je ruimte stralen. Deze vibrante vloerlamp zal ongetwijfeld voor een energetische ervaring zorgen.


Puro


Dankzij de PURO krijg je net wat hij beloofd, pure, zelfverzekerde verlichting die de combinatie maakt tussen het sneeuwwitte Ascot leer en de mat witte surface. Zeker als je de combinatie toepast op de gloednieuwe Aura plafond-/wandlamp van Occhio.


Oro


Bij de ORO ga je voor de klassieke elegantie. Sneeuwwit Ascot leer met een mat gouden surface finish.


Intenso


De laatste configuratie is de charming combinatie van donker grijs Ascot leer met de rosé gouden surface finish. Een ware streling voor de zintuigen.


Kom langs voor de mogelijkheden


Barst je zelf van de ideeën en wil je een keer kijken of jouw samenstelling ook zo mooi is? Kom dan gerust langs in onze Occhio Brand Store waar onze lichtexperts je via de configurator meteen kunnen laten zien hoe je idee er in werkelijkheid uit zou zien. De nieuwe exclusieve materialen zijn op het hele Mito gamma toepasbaar waardoor alles mogelijk is.