ACE's top 5 kerstcadeaus

Licht op, Antwerpen! De kerstboom staat, de sfeer is magisch, en wij hebben de perfecte fonkelende geschenken om deze feestdagen extra speciaal te maken. Ontdek onze top 5 luxeverlichting cadeaus die niet alleen het hart van de ontvanger zullen veroveren, maar ook het jouwe. Of je nu een betoverende verrassing zoekt voor je geliefde, een chic cadeau voor je secret santa, of gewoon een stijlvolle traktatie voor jezelf - wij hebben het allemaal!

Klaar om iemands kerst te laten stralen? Lees snel verder!

top 5 lampen voor kerst

Nessino van Artemide

De nummer één besteller vorige kerst: de Nessino van Artemide! Dit kleine broertje van de bekende Nesso tafellamp is schattig maar praktisch! De perfecte toevoeging aan jouw feestelijke decoratie! Kies tussen het tijdloze wit of het warme oranje.

Wij raden deze aan voor de woonkamer of slaapkamer. De witte versie verspreidt een bijna etherische gloed terwijl de oranje variant warmte uitstraalt en sfeer creëert.

Mito Raggio van Occhio

Op zoek naar een vloerlamp die zowel warmte en moderniteit uitstraalt? De Mito Raggio van het toonaangevende merk Occhio is een absolute aanrader.

Het biedt diverse dim- en kleurschakelingsmogelijkheden, via een mobiele app, afstandsbediening, handgebaarbediening of regulering via de stang.

Met deze lamp geniet je ongetwijfeld van de winterse gezelligheid binnenshuis.

Eclisse van Artemide

De Eclisse van Artemide, een echte classic! Deze compacte lamp met een draaibare binnenkap is een tijdloze favoriet die steeds weer harten verovert.

Deze trendy tafellamp verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Voor een extra feestelijke touch is deze klassieker ook beschikbaar in PVD met metallic afwerkingen. Perfect voor bij de kerstboom!

Flowerpot VP9 van &Tradition

Een favoriet onder de liefhebbers van oplaadbare lampen: de Flowerpot VP9! Deze populaire moderne lamp is uiterst geschikt als leeslamp én sfeerlamp.

Met een breed scala aan kleuropties typisch aan &Tradition kan je kiezen voor tinten die naadloos aansluiten bij je interieur of het seizoen.

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt het ook verschillende dimstanden. So make it cosy!

Melt Portable van Tom Dixon

Ontdek de nieuwe Melt oplaadbare lamp van Tom Dixon, jouw favoriete Melt hanglamp nu binnen handbereik! Deze draadloze lamp is dimbaar, heeft een vervangbare lichtbron en is verkrijgbaar in vier finishes.

De iconische Melt-vorm maakt deze draagbare lamp niet alleen stijlvol, maar levert ook het bekende sfeervolle lichtvolume. Je kan zeker 10 uur genieten van deze oplaadbare lamp!

Dit waren onze aanbevelingen voor de kerstperiode! Benieuwd naar meer perfecte kerstcadeaus of op zoek naar een lamp voor jezelf? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram voor een blik op ons assortiment.

En voor degenen die liever in het echt verlichting bewonderen, wees welkom in onze winkels in de Kammenstraat en Oudaan. Daar kun je onze populaire items bekijken en persoonlijk lichtadvies krijgen.